بازدید ریاست محترم و معاونت از طرحهای عمرانی دانشگاه

بازدید ریاست محترم و معاونت از طرحهای عمرانی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:
دکتر داوود دومیری گنجی رئیس دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل با بازدید از پروژه‌های عمرانی، آخرین وضعیت طرح‌های فنی و عمرانی دانشگاه را از نزدیک مورد بررسی و ارزیابی قرار داد. بر اساس این گزارش، در این بازدید که با حضورمعاونت اداری و مالی دانشگاه و ریاست دانشکده دامپزشکی و مدیر دفتر فنی و اعضای گروه فنی طرح‌های عمرانی دانشگاه و نیز نمایندگان پیمانکار و مشاور پروژه حضور داشتند، رئیس دانشگاه ضمن بازدید از پروژه‌های ساختمان دانشکده دامپزشکی و زمین ورزشی چمن مصنوعی واقع در پردیس کلاصفا، از نزدیک در جریان پیشرفت این پروژه‌ها قرار گرفت و پس از ارائه گزارش مدیر دفتر فنی دانشگاه و بحث و گفتگو پیرامون مشکلات پروژه، بر رفع موانع موجود در کوتاه‌ترین زمان ممکن تاکید کرد. دکتر دومیری گنجی هم‌چنین طی این بازدید ، بر رفع موانع تخصیص اعتبار مالی و توجه به کیفیت امور فنی و عمرانی تاکید کرد. در این بازدید مقرر گردید نسبت به خرید تجهیزات گرمایش و سرمایشی پروژه اقدامات فوری صورت گیرد.

روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل